*Nettavisen* Sport.

United-legende: - De er tre spillere unna å kjempe om tittelen

TROA PÅ GAMLEKLUBBEN: Gary Neville tror gamleklubben snart kan kjempe om Premier League-tittelen igjen. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Gary Neville har tro på at med de rette investeringene kan gamleklubben igjen vinne Premier League.

16.04.15 08:50

Manchester United har fått fart på sakene den siste tiden. Laget slo byrivalen Manchester City på søndag, og er på god vei til å igjen være tilbake i Champions League.

- Signeringer blir viktig
Nå mener tidligere United-spiller og Sky Sports-ekspert, Gary Neville, at laget ikke er langt unna å kjempe helt i toppen.

- Hvis du hadde spurt meg for tre måneder siden ville jeg sagt at laget er langt bak de andre topplagene. Nå er de ikke så langt unna, sier Gary Neville til Daily Mirror.

Selv om laget skulle vinne sine resterende kamper, og selv en seier på Stamford Bridge, så vil ikke laget kunne ta igjen Chelsea tror eksperten. Likevel tror han ikke skille på lagene er for store.

- To eller tre måneder siden ville Chelsea være milevis bedre enn oss. Men de nye spillerne som vil bli signert i sommer blir veldig viktige. Hvis de kjøper inn de riktige spillertypene, kan United igjen være sikre på at de vil kjempe i toppen, sier Neville.

Fortsette å bygge
Neville mener fjorårets sommervindu ikke bør gjenskapes, der laget brukte store summer å hentet nesten et helt nytt lag.

- Jeg tror ikke kommende sommer blir slik at de må bygge på nytt, eller å forme stallen helt. Men i to eller tre posisjoner trenger de å forbedre seg. De trenger en ny midtstopper, en midtbanespiller og en ving, mener han.

Manchester United brukte nesten 1.5 milliarder kroner på nye spillere forrige sommer, men det tror ikke Neville er nødvendig lenger.

- Managerne blir avgjørende
På lørdag møtes Manchester United og Chelsea på Stamford Bridge. I den kampen tror Neville at lagets managere blir avgjørende.

- Det kommer til å bli interessant. Manager mot manager. Hvordan vil Mourinho stoppe det Manchester United har gjort de siste ukene?

- Han har ikke noe imot å forsvare seg for å vinne kampen, sier Neville.

Manchester United ligger i skrivende stund på en tredje plass i Premier League. Det er ventet at Michael Carrick, Robin Van Persie og Luke Shaw er tilbake for de røde.

Kampen starter 18:30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.