RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKUFFET: Angel di Maria har ikke prestert opp til forventningene.
SKUFFET: Angel di Maria har ikke prestert opp til forventningene. Foto: Nigel French (Pa Photos)

United-legende: - Trodde aldri di Maria skulle bli en risikosignering

Gary Neville mener Angel di Maria må begynne å prestere.

Gary Neville har fast spalte hos The Telegraph. Det siste innlegget hans der handler om Angel di Maria, og hvor skuffet Neville er over argentinerens prestasjoner i Manchester United-trøya.

- Jeg forventet at di Maria og Luke Shaw skulle opparbeide et eminent partnerskap på venstresiden. Selv om han kostet 600 millioner kroner, hadde jeg aldri trodd han (di Maria) skulle være en risikosignering, er noe av det Neville skriver.

Åpnet bra
Etter en god start på sesongen, og et drømmemål borte mot Leicester, hvor han lobbet ballen over Kasper Schmeichel, innrømmer Neville at han trodde Manchester United hadde gjort et varp.

- Det var et eksempel på alt jeg forventet ved signeringen. Hans fart, frekkhet og magi skulle hjelpe United å snu om på kamper.

- En skygge av seg selv
Men så snudde det brått. Di Maria sviktet, og nå sliter han med å få lov til å fullføre kamper hvor United trenger flere mål.

- Etter Leicester-kampen har han bare scoret to mål til - ett av de mot Yeovil i FA-cupen. Han har rett og slett sett ut som en skygge av seg selv, skriver Neville.

Mandag spiller Louis van Gaals menn kvartfinale i FA-cupen, og en uke etter, møter de Tottenham i ligaen. Om de rødkledde skal ha håp om en palssering topp-fire i ligaen, og i tillegg sikre seg et trofé denne sesongen, hadde det vært til stor hjelp å få argentineren i form.

- Tiden har kommet til at en 600-millionersmann skal begynne å prestere, avslutter Neville.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere