RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-legende: - United spilte elendig

FEM STRAKE: Manchester Uniteds Robin van Persie sikret klubbens femte strake seier i Premier League mandag.
FEM STRAKE: Manchester Uniteds Robin van Persie sikret klubbens femte strake seier i Premier League mandag. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
- Som en United-legende må du vite hva du sier, kontrer Louis van Gaal.

SOUTHAMPTON - MANCHESTER UNITED 1-2:

Tidligere Manchester United-stjerne og nåværende fotballekspert hos Sky Sport, Gary Neville, lo av spillet til Louis van Gaals mannskap under kampen mot Southampton mandag kveld.

To mål av Robin van Persie sikret seier og tre poeng for United, i et resultat manageren omtalte som «heldig».

Neville var på sin side sjokkert over hvor svakt pasningsspillet til United var.

- Jeg tror ikke van Gaal har vært manager for et lag med så svakt passningsspill i sin karriere, sa Neville på Monday Night Football, ifølge Sky Sports.

- Louis van Gaal vil gå tilbake og se på video av kampen og tenke at de var så dårlige i pasningsspillet. Det kom nesten til et punkt der man måtte le av hvor dårlig dette var. Jeg var så frustrert at jeg begynte å le, forteller han, og fortsetter:

- Jeg kunne ikke tro hvor mange ganger de ga bort ballen, og hvor mange ganger de spilte ballen bakover i banen i den første omgangen. Når du ser på spillerne der kan du se en sentral midtbane verdt 100 millioner pund, og et angrep verdt 50 eller 60 millioner pund. Det er solide spilleren, sier den tidligere United-spilleren.

Vil heve seg
Neville er sikker på United vil heve seg i løpet av de neste ukene, i sammenheng med at laget får spillere tilbake fra skade.

Men i forkant av storkampen mot Liverpool førstkommende søndag sier Neville at spillerne må heve spillet sitt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

UT MOT UNITED: United-legende Gary Neville slakter sin tidligere klubb.


- De vil være veldig godt fornøyd med å se seg selv på tredjeplass på tabellen, la han til, og fortsatte:

- Det var så dårlig i perioder. Det ble noe bedre etter pause, men det var ikke en god prestasjon av United selv om det var et godt resultat. De tenker kanskje at det er alt som betyr noe, men de må heve seg, sier Neville.

Fem strake
Med mandagens seier tok Manchester United sin femte strake seier i Premier League. 

United-manager Louis van Gaal hadde fått med seg utsagnene til Neville, og han var ikke imponert over hva den tidligere United-spilleren hadde uttalt.

- Han kan si hva han vil fordi han er en United-legende, men som en United-legende må du vite hva du sier, forteller Van Gaal til Daily Mirror. 

På oppfølgingsspørsmål til United-manager om at han antydet at Neville burde vise mer respekt for sin tidligere klubb sa nederlenderen følgende:

- Du kan tolke det (som du ønsker). Det er ikke vanskelig når jeg sier han må ta hensyn til hvordan han uttaler seg, sier han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere