*Nettavisen* Sport.

United stoppet av en levende vegg - ble pepet ut av egne fans

BOMMET: Her varter Adrian opp med en fantomredning på forsøket til Marouane Fellaini. Foto: Oli Scarff (Afp / NTB scanpix)

Sjansesløseri og omstendelig spill er symptomatisk med Manchester United om dagen.

MANCHESTER UNITED - WEST HAM 0-0:

Manchester United har fått mye kritikk for å spille kjedelig fotball denne sesongen.

Mot West Ham lørdag fortsatte trenden, og kun ved et par anledninger viste United frem det flotte angrepsspillet som de var så kjent for under sir Alex Ferguson.

West Ham traff stolpen to ganger lørdag, mens Marouane Fellaini misbrukte en gigantmulighet midtveis i andreomgangen, men ingen av lagene klarte å få ballen i nettmaskene.

Det omstendelige spillet fra vertene utløste til tidvis pipekonsert mot egne spillere, og fansen ropte «attack, attack» (angrip, angrip) flere ganger, tydelig frustrerte over spillet.

To ganger i stolpen
Manchester United hadde mye ballinnehav i innledningen av omgangen, men de slet voldsomt med å produsere store sjanser.

I stedet var det gjestene fra Øst-London som kom til den første store sjansen i kampen etter tolv minutter.

Mark Noble sendte en deilig pasning gjennom til Victor Moses som kom alene med David de Gea.

Dessverre for West Ham-spilleren var avslutningen dårlig og de Gea reddet mesterlig med beina.

Kun minutter senere var det vertenes tur til å produsere en god sjanse, men avslutningen fra Jesse Lingard gikk i blokkeringen til Winston Reid.

Syv minutter senere var gjestene kun millimetere fra å gå opp i ledelsen.

Et vakkert innlegg fra Aaron Cresswell havnet til slutt hos Mauro Zarate, men ballen smalt i stolpen. På den påfølgende corneren havnet ballen nok en gang i stolpene, og vertene var heldige som unngikk baklengsmål.

Store sjanser
United har fått mye kritikk for å spille omstendelig og kjedelig angrepsfotball denne sesongen, og det fortsatte slik også mot West Ham.

Elleve minutter inn i andreomgangen var det gjestene som viste lekkert angrepsspill, da Andy Carroll la ballen til Zarate, som på mystisk vis klarte å sette ballen til side for mål.

Men, kun to minutter senere, kom vertene med et nydelig angrep.

Anthony Martial la ballen inn i feltet til Marouane Fellaini, som fikk stå helt alene på fem meters hold. Avslutningen ble imidertid reddet av West Ham-keeper Adrian som reddet forsøket med et tigersprang.

United produserte flere gode muligheter til å sikre seg alle tre poengene lørdag, men svake avslutninger og en mesterlig West Ham-keeper sørget for poengdeling på Old Trafford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.