RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United-talent sendes hjem i skam

INNFRIDDE IKKE: Manchester Uniteds Nick Powell blir sendt i retur fra utlånet i Leicester.
INNFRIDDE IKKE: Manchester Uniteds Nick Powell blir sendt i retur fra utlånet i Leicester. (imago / Colorsport / All Over Press)
Sist oppdatert:
Ble kalt framtidig stjerne av Alex Ferguson.

Leicester-manager Nigel Pearson har mistet tålmodigheten med innleide Nick Powell (20).

Nå kastes Manchester United-spilleren på dør av Premier Leagues bunnlag, skriver Daily Telegraph. Det skjer etter et låneopphold der midtbanespilleren har vært alt annet enn imponerende.

Powell skal ha bemerket seg negativt med dårlige holdninger og en rekke ganger ha kommet for seint til trening. Dette har irritert Pearson og trenerteamet i langt tid, hevder avisen.

Manchester United leide ut talentet til Leicester i begynnelsen av september og har opsjon på å hente ham tilbake i januar. Den opsjonen benytter nok de røde djevlene seg av nå, siden Powell er uønsket hos «The Foxes».

Trolig blir et nytt utlån aktuelt for Powell i januar, og championshipklubben Bolton seiler opp som et mulig neste stopp.

20-åringen ble hentet til Manchester United fra Crewe Alexandra av Alex Ferguson i juli 2012. Den gangen ble han beskrevet som en framtidig stjerne på det engelske landslaget av den tidligere manageren på Old Trafford.

Powell har ikke vært med i Leicester-troppen til de siste kampene, og fikk bare tre kamper under låneperioden i East Midlands. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere