*Nettavisen* Sport.

United-ving bryr seg ikke om van Gaals «mobbing»

KOMPISER: Van Gaal kunne kanskje vært heldigere i uttalelsen om Ashley Young, men spilleren selv tok seg ikke nær av at han «ikke akkurat var Neymar». FOTO: NTB scanpix Foto: Carl Recine (Reuters)

- Han er ikke akkurat Neymar, uttalte United-treneren om Ashley Young.

29.09.15 10:34

Louis van Gaal virket til å være på desperat spillerjakt i sommer og i en periode virket det til at Old Trafford-klubben var linket til alt og alle på overgangsmarkedet.

Bastian Schweinsteiger, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay og Anthony Martial ble hentet inn, men spillere som Nicolas Otamendi og Pedro kom aldri til enighet med de rød djevlene.

Den viktigste «signeringen» United gjorde i løpet av overgangsvinduet var likevel at de klarte å beholde David de Gea.

Da United-bossen ble spurt om hvilket kaliber han ønsket på spillerne, svarte nederlenderen følgende skal vi tro Express:

- Barcelona har Lionel Messi, Neymar og Luis Suarez. Vi må også se etter den type spillere. Vi ser etter mer kreativitet. Du kan forvente fantastiske ting fra Ashley Young. Han hadde en fantastisk sesong, men han er ikke akkurat Neymar, svarte van Gaal.

LES OGSÅ: Neymars agent med sjokkmelding

Selv om Neymar var blant verdens beste spillere i sesongen som var, så gir en sånn kommentar alt annet selvtillit for en spiller i Manchester United.

Men Ashley Young hevder i hvert fall selv at han ikke bryr seg om trenerens mening.

- Jeg brydde meg ikke, svarte Young da han ble konfrontert med hva van Gaal hadde sagt.

- Jeg er glad for å ha signert en ny kontrakt. Jeg er i den beste klubben i verden, selvfølgelig kommer spillere inn og det er konkurranse, fortsatte han.

United har til tross for kritikk mot spillet sanket poeng etter poeng i Premier League og leder serien etter sju runder.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag