*Nettavisen* Sport.

United vurderer bud på Arsenal-kapteinen

USIKKER FREMTID: Thomas Vermaelen er ønsket av Manchester United, og kan komme til å forlate Arsenal i løpet av sommeren. Foto: John Walton (Pa Photos)

Kan bli klar i løpet av sommeren.

15.06.14 09:03

Manchester United vurderer å legge inn et bud på Thomas Vermaelen, melder Daily Mail.

Arsenal-spillerens kontrakt løper ut etter neste sesong og forsvarspilleren ønsker å sikre fremtiden sin som fotballspiller.

David Moyes vurderte å legge inn bud på den belgiske landslagsspilleren tidligere i år, men valgte til slutt å ombestemme seg.

Mistet plassen
Vermaelen kom seg ikke ordentlig i form forrige sesong og har måttet se at Per Mertesacker har etablert seg sammen Laurent Koscielny i midtforsvaret.

28-åringen er fremdeles kaptein i Arsenal, men fikk bare tillit i 14 kamper av Arsene Wenger.

LES OGSÅ:Søndagens Premier League-rykter.

United ønsker en erfaren midtstopper og en midtstopper som er ung og på vei oppover. Samtidig ønsker man at den erfarne midtstopperen skal ha kjennskap til Premier League.

Van Gaal er positiv
Påtroppende United-manager Louis van Gaal kjenner Vermaelen fra tiden hans i Ajax og mener at det kan være en god ide å hente belgieren hvis prisen er rimelig.

Det er også flere italienske klubber som er ute etter Vermaelen, da spesielt Fiorentina, men en sjanse til å få spille for Manchester United vil trolig være for stor til at 28-åringen vil si nei til det.

Vermaelen er for øyeblikket med i den belgiske troppen som spiller VM i Brasil, dermed vil ikke en eventuell avtale være klar før senere i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.