RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utskjelt Chelsea-lege fremdeles ute i kulden


Eva Carneiro. (t.h)
Eva Carneiro. (t.h) Foto: Ian Kington (Afp)
Premier Leagues mest kjente lege, Chelseas Eva Carneiro, har fremdeles ikke returnert til London-klubben etter at hun ble kritisert og fjernet fra benken av manager José Mourinho.

Carneiro og kollega Jon Fearn fikk det glatte lag av Chelsea-manageren etter at de to entret gressmatta for å behandle Eden Hazard mot Swansea i første seriekamp 8. august.

Mourinho hevdet at de to ikke forsto fotball fordi behandlingen betød at Chelsea måtte spille en periode med ni spillere, ettersom de allerede hadde én spiller utvist.

I kjølvannet av hendelsen fikk både Carneiro og Fearn beskjed om at de ikke var ønsket på benken under kamp. Mens Fearn har fortsatt sine oppgaver på treningsfeltet Cobham, har Carneiro fremdeles til gode å returnere til klubben, skriver The Telegraph.

Nå tror flere at hennes tid i Chelsea er forbi.

Flere har tatt til orde for at legen bør gå til sak mot klubben, men Chelsea insisterer på at det er en «intern sak». (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere