Valdes slår tilbake mot Van Gaal

RESPEKT? Victor Valdes virker ikke å være for begeistret for kommentarene til Louis van Gaal om at han nektet å spille reservelagskamper for Manchester United.

RESPEKT? Victor Valdes virker ikke å være for begeistret for kommentarene til Louis van Gaal om at han nektet å spille reservelagskamper for Manchester United. Foto: John Peters (Getty Images / Twitter)

Manchester United-keeperen viste sin frustrasjon på Twitter.

16.07.15 10:55

Manchester United-keeper Victor Valdes har svart på kritikken fra manager Louis van Gaal.

United-sjefen hevdet på en pressekonferanse onsdag kveld norsk tid at klubben ikke lenger ønsker å ha Valdes med videre fordi han blant annet nektet å spille reservelagskamper for de rødkledde forrige sesong.

Twitter virker imidlertid Valdes å stille seg undrende til uttalelsene fra manageren.

Spanjolen har torsdag morgen lagt ut et bilde på det sosiale nettstedet av seg selv sammen med reservelagsspillere, samt teksten «... ? #respect».

Valdes har spilt flere reservelagskamper for United, til tross for at Van Gaal hevdet at spanjolen nektet.

Tidligere denne uken var Valdes ikke blant spillerne som fikk reise til USA med Manchester United i forbindelse med laget sesongoppkjøring.

Det førte til en rekke spekulasjoner om spanjolens fremtid i klubben.

Onsdag kveld bekreftet Louis van Gaal bekreftet at klubben vil selge Valdes i sommer, kun syv måneder etter at keeperen signerte for klubben.

- Han er ikke med fordi han ikke følger min filosofi. Derfor er det ikke plass til ham, sa Van Gaal på pressekonferansen som ble vist direkte på MUTV.

- Når man ikke er villig til å følge disse prinsippene, finnes det bare en vei, og den er ut, fortalte en krystallklar Van Gaal.

Nå skal Valdes være på vei til La Liga-klubben Valencia, melder Marca.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag