Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valencia: - Vi kjemper fortsatt om tittelen

KAPTEIN: Denne sesongen har Antonio Valencia vært Manchester Uniteds kaptein.
KAPTEIN: Denne sesongen har Antonio Valencia vært Manchester Uniteds kaptein. Foto: Simon Bellis (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Forsvarsspilleren mener det fortsatt er håp til tross for Manchester Citys 13-poengs ledelse.

- Manchester United kommer til å kjempe om ligatittelen til det er matematisk umulig, sier den fungerende Manchester United-kapteinen Antonio Valencia til klubbens hjemmesider.

Manchester United ligger 13 poeng bak serieleder Manchester City - et lag som kun har tapt en kamp i Premier League denne sesongen.

Valencia, som denne sesongen har vært kaptein i Michael Carricks fravær, peker ut 2011/12-sesongen som et eksempel på at ting fort kan snu i fotball.

Med ni kamper igjen av Premier League i 2011/12 lå Manchester United åtte poeng foran byrival Manchester City. Ligaen ble som dere husker avgjort i siste sekund, da Manchester City-spissen Sergio Aguero, som nylig ble klubbens mestscorende spiller gjennom tidene, scoret målet mot QPR som for alltid vil være en del av Premier League-historien.

- For noen år siden mistet vi gullet når vi var åtte poeng foran med kun et par kamper igjen. Nå har vi mye flere kamper igjen, og vi må fortsette å kjempe, mener Valencia.

Manchester United slo Huddersfield 2-0 i forrige runde, i en kamp hvor Alexis Sanchez både spilte sin første hjemmekamp for Manchester United, og fikk sin første scoring i United-trøya.

Nå mener Valencia at det gjelder å jobbe hardt, fortsette å vinne kamper, og avslutte sesongen på best mulig måte.

- Det viktigste er å få tre poeng, spille hjemme, spille bra, og fortsette med den samme mentaliteten ut sesongen. Vi har vist at vi har kvalitetene og formen til å klare det, sier forsvarspilleren.

Manchester Uniteds neste kamp spilles søndag klokken 15.15, borte mot Newcastle United. Kampen kan du følge her på Nettavisens livesider.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!