Van Gaal: - Aldri sagt jeg ønsket Pedro

SNAKKET UT: Louis van Gaal tok Ed Woodward i forsvar, og sa samtidig at han aldri har uttalt at han ønsket Pedro til klubben.

SNAKKET UT: Louis van Gaal tok Ed Woodward i forsvar, og sa samtidig at han aldri har uttalt at han ønsket Pedro til klubben. Foto: Dave Thompson/route One Photogra (Pa Photos / NTB scanpix)

Louis van Gaal måtte svare på kritikk rettet mot sportsdirektør Ed Woodward.

Den siste tiden har sportsdirektør i Manchester United, Ed Woodward, fått kjørt seg.

Både i sosiale medier, blant egne supportere og i media har sportsdirektøren omtrent blitt stemplet som «ubrukelig», etter at klubben gikk glipp av Pedro og Nicolas Otamendi.

Pedro skrev torsdag under for Chelsea, mens Otamendi samme dag havnet hos Manchester City.

Klikk på bildet for å forstørre.

VENNER: Pedro og Cesc Fabregas er gode venner. Her entrer Pedro Chelseas treningsfelt for første gang. Foto: Chelsea FC (Twitter)

- Klarer ikke skille Woodward og meg
På en pressekonferanse fredag, så van Gaal seg nødt til å ta Woodward i forsvar.

- Dere ønsker å skape et skille mellom Ed Woodward og meg. Dere klarer det aldri! Jeg får daglig oppdateringer fra ham, sier van Gaal ifølge Daily Mail.

Han mener skeptikerne burde se på jobben sportsdirektøren har gjort, og at man da kan se at han er rett mann for jobben.

- Jeg synes ikke folk bør tvile på Ed Woodward, fordi han over flere år har bevist at han er rett mann for jobben, fortsetter nederlenderen.

Den karismatiske United-manageren måtte også svare på spørsmål om hvorfor han ikke klarte å få Pedro til klubben.

- Når dere spør meg om Pedro passer inn hos oss, så kan jeg ikke lyve. Jeg kan ikke benekte det fordi han er rask og kreativ. Det er derfor jeg besvarte det spørsmålet.

- Så tror plutselig alle at Pedro kommer til Manchester United. Jeg har aldri sagt det. Jeg ba dere spørre Pedro, fortsetter han.

Hvor er overraskelsen, van Gaal?
Manchester United har fått hard medfart i sesongstarten, og mange mener de ikke har vært gode nok offensivt.

Øverst på ønskelisten hos fansen står også en ny spiss, ettersom man kun ser på Wayne Rooney som et soleklart valg på topp.

Tidligere i sommer uttalte van Gaal på en pressekonferanse at han hadde en overraskelsessignering i ermet, og at det var en offensiv spiller.

Enn så lenge har ikke denne overraskelsen blitt trukket opp av hatten, og det gjenstår å se om han klarer å lure opp vedkommende før overgangsvinduet stenger 1. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.