RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Gaal gir «lei» Shaw fri

Luke Shaw har ikke gode minner fra kampen mot PSV i september, hvor han ble fraktet av banen med to brudd i beinet.
Luke Shaw har ikke gode minner fra kampen mot PSV i september, hvor han ble fraktet av banen med to brudd i beinet. Foto: John Thys (Afp)
Trenger ikke å møte opp mot PSV.

Manchester Uniteds skadde back Luke Shaw har fått fire dager fri av Louis van Gaal. Shaws rehabilitering er i rute, men engelskmannen er ifølge van Gaal «litt lei» av den daglige rutinen.

Shaw (20) pådro seg to brudd i ankelen da United tapte 1-2 mot PSV i mesterligaen i september. Siden da har han jobbet hardt for å bli frisk. I United er det møteplikt på hjemmekampene for alle som spiller på førstelaget, men Shaw har fått fri til onsdagens mesterligaoppgjør mot nederlenderne på Old Trafford.

– Luke er litt lei av den daglige rutinen. Derfor har jeg gitt ham fire dager fri. Også litt på grunn av at det er PSV vi møter, sa United-manager van Gaal til pressen tirsdag.

– Jeg har tenkt på hvorfor han er litt lei. Kanskje det er fordi vi møter PSV, la nederlenderen til.

Van Gaal innrømmet at han fortsatt ergrer seg over ettmålstapet i Eindhoven i september.

– Kampen var svært skuffende. Ikke bare på grunn av resultatet, men også grunnet Shaws skade. Han er en svært viktig spiller, sa van Gaal.

Før PSV-kampen leder United mesterligaens gruppe B med sju poeng. PSV og Wolfsburg har begge seks poeng, mens russiske CSKA Moskva ligger nederst med fire. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere