RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal erkjenner at han vurderer egen fremtid.
PRESSET: Manchester United-manager Louis van Gaal erkjenner at han vurderer egen fremtid. Foto: Paul Ellis (Afp)

Van Gaal har panikk og det reflekteres i laget

Sist oppdatert:
Fotballredaktør mener Louis van Gaals karriere i Manchester United går mot slutten.

Kritikken hagler mot United-manageren, spesielt etter at laget gikk på sitt fjerde strake tap lørdag.

Lørdag kveld erkjente nederlenderen at han vurderer egen fremtid, og hintet til at han kunne komme til å gi seg.

Dermed kan det se ut til at 64-åringens arbeid i storklubben går mot slutten, etter kun 18 måneder ved roret. Det mener i hvert fall The Suns fotballredaktør Charlie Wyett, som gjestet Sky Sports fotballsending, Sunday Supplement.

- Har panikk
- Van Gaal har håndtert situasjonen dårlig. Han mistet spillerne for noen uker siden og nå har han mistet majoriteten av fansen, forteller Wyett, ifølge Sky Sports.

- Han vet ikke hva han skal gjøre. Han har panikk og de reflekteres i laget. Han har håndtert hele situasjonen dårlig. For eksempel da han i forrige uke prøvde å legge alt over på media og stormet ut av pressekonferansen, forteller han.

- Giggs kommer inn
Wyett mener at tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho er et opplagt valg til å erstatte United-manageren, men han tror ikke alle fans vil ønske ham til å lede «de røde djevlene». Skulle Van Gaal forsvinne nå tror han at det kan være duket for United-legenden Ryan Giggs.

- For øyeblikket, hvis og når Van Gaal går, tror jeg vi vil se Ryan Giggs kommer inn. En del United-fans tror Giggs vil føre til en lynrask suksess, men det vet vi ikke. Han er uerfaren og kan bli en stor manageren, men han kan også bli en katastrofe. Det er noe United må gamble på kortsiktig i hvert fall, avslutter Wyett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere