RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Gaal kritiserer Scholes: - Det er enda en legende, ikke sant?

KRITISK: Louis van Gaal er kritisk til at tidligere stjerner uttaler seg negativt om klubben hans.
KRITISK: Louis van Gaal er kritisk til at tidligere stjerner uttaler seg negativt om klubben hans. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Louis van Gaal slår tilbake mot kritikken fra tidligere Manchester United-stjerner.

Etter at Gary Neville mente at Manchester United forsvarer seg som et pub-lag, og at Paul Scholes ytret at han fryktet unge spillere ville velge Manchester City fremfor Manchester United, velger Louis van Gaal å slå tilbake mot kritikken.

Ifølge Daily Mail, har van Gaal nå uttalt at disse to tidligere spillerne ikke vet noe som helst om hva som skjer i deres tidligere klubb.

Allerede tidligere i uken, sa van Gaal at han ikke likte Nevilles uttalelser, og på fredag kom stikket mot Paul Scholes. Scholes, som mente at rivalenes treningsanlegg gjorde de lyseblå mer attraktive enn de røde i Manchester, blir avvist blankt av van Gaal.

- Det er enda en legende, sant? Treningsanlegget har lite å si. Filosofien og trenerne som er her er gode. Det er de som arbeider med talentene, forklarer nederlenderen.

Han mener at United fremdeles er mer mye mer attraktiv for unge spillere enn hva City er.

Manchester United har vunnet fem kamper på rad i Premier League. Laget ligger på tredjeplass. Søndag tar de imot erkerival Liverpool på Old Trafford.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere