Van Gaal vil beholde Di Maria

ANGEL DI MARIA: Kan forsvinne fra Manchester denne sesongen. Byen med Eiffeltårnet skal være kantens neste stoppested.

ANGEL DI MARIA: Kan forsvinne fra Manchester denne sesongen. Byen med Eiffeltårnet skal være kantens neste stoppested. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Louis Van Gaal prøver å overtale Angel di Maria til å bli i Manchester.

I en samtale mellom den nederlandske manageren Louis Van Gaal og Angel Di Maria skal United-sjefen ha prøvd å overtale argentineren om å bli i Manchester United kommende sesong, melder The Guardian.

Da de to pratet på tomannshånd skal nederlenderen ha fortalt tjuesyvåringen at han burde bli ett år til i klubben.

Hvis han imidlertid ikke trives etter neste sesong, vil han få lov til å dra, var beskjeden fra den omdiskurte treneren.

Misnøye fra kona, som visstnok ikke trives i Manchester, skal være noe av grunnen til at Di Maria vurderer å forlate Old Trafford i sommer.

Det er ingen hemmelighet at den argentinske vingen presterte under pari i sin første sesong i Manchester United-trøya, men det er dog ingen tvil om at den tidligere Real Madrid-spilleren har kvaliteter som United vil kunne ha nytte av.

Bytteavtale med Cavani
Den franske hovedstadsklubben Paris Saint-Germait ryktes å være de mest interesserte i argentineren, men også Bayern München sies å vurdere teknikeren.

Hvis den argentinske landslagspilleren likevel forlater «The Red Devils» skal LVG's plan være å innvolvere han i en byttehandel - ut med Di Maria og inn med den uruguyanske PSG-spissen Edinson Cavani.

Cavani har vært sterkt koplet til Manchester-klubben denne sommeren, og kan fort bli Van Gaals nye storsignering. Nå som både Radamel Falcao og Robin van Persie har forlatt drømmenes teater er en spiss kanskje akkurat hva laget som endte på fjerdeplass forrige sesong trenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag