Van Gaal vil ikke endre filosofi

GIR SEG IKKE: Louis van Gaal vil ikke legge om til fire bak permanent.

GIR SEG IKKE: Louis van Gaal vil ikke legge om til fire bak permanent. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Kommer til å fortsette med tre bak.

Manchester United fikk full uttelling da de endret taktikk mot Queens Park Rangers lørdag, men manager Louis van Gaal sier han ikke vil lytte til supporterne når han bestemmer hvordan laget skal spille.

Da Jonny Evans gikk ut med skade mot QPR etter 57 minutter, måtte United legge om til fire i forsvarsrekka. Det ga umiddelbart resultater, for drøye minuttet senere scoret Marouane Fellaini kampens første mål i 2-0-seieren.

I første omgang hadde United-fansen for første gang stilt spørsmål ved manager van Gaals taktikk med rop om 4-4-2 og at laget måtte angripe, men nederlenderen sier endringen ikke hadde noe med det å gjøre.

- Jeg kan ikke høre på hva fansen sier, for hvor mange er det klubben har. 600 millioner? Jeg kan jo ikke vurdere så manges meninger. Å se på spillerne, kommunisere med dem og observere dem er min jobb, sier han ifølge The Telegraph.

United har spilt store deler av sesongen med tre midtstoppere og to vingbacker, men de beste kampene har kommet med fire bak, og gjerne en diamantformasjon på midtbanen. Likevel har van Gaal endret til tre bak i det siste, til tross for at laget har færre skader enn på lenge. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.