*Nettavisen* Sport.

Van Persie: - Jeg liker det

Foto: Francisco Leong (Afp / NTB scanpix)

Spissen er begeistret for Manchester Uniteds nye manager.

Robin van Persie gleder seg til å jobbe med trenerveteranen Louis van Gaal også i Manchester United.

Van Gaal ble nylig enig med United om å bli storklubbens manager for de tre neste årene. Han tar fatt på sin nye jobb når han har gjort seg ferdig som nederlandsk landslagssjef etter neste måneds VM-sluttspill.

62-åringens trenerstil er blitt beskrevet som «streng» av den tidligere nederlandske midtbanespilleren Ronald de Boer, men van Persie sier han trives med van Gaals arbeidsmetoder. Spissen har spilt under van Gaal på landslaget de to siste årene.

Typisk nederlandsk
- Det er en annen tilnærming enn den jeg var vant med fra tidligere trenere, men jeg liker det. Det er en veldig nederlandsk måte å gjøre ting på. Han er direkte, men alt han gjør har som mål å gjøre oss til bedre spillere, sier van Persie.

30-åringen har et sterkt forhold til van Gaal. I fjor ble han utpekt som permanent landslagskaptein.

- Jeg har likt å spille for Nederland de to siste årene. Van Gaal er veldig tydelig i det han sier. Nå skal jeg gjennom en ny toårs prosess med ham, og det ser jeg svært fram til, sier van Persie.

Welbeck-støtte
Også Daniel Welbeck er fornøyd med Uniteds manageransettelse.

- Jeg er fornøyd. Han er en fantastisk manager. CV-en hans viser at han har jobbet i flere storklubber, sier United-angriperen.

Manchester United endte på en svært skuffende sjuendeplass i Premier League.

De svake resultatene førte til at David Moyes bare rakk å sitte i managerstolen på Old Trafford i drøyt ti måneder. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag