RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PLANER: Robin van Persie forteller at han tror klubben vil bruke store summer på nye spillere i sommer.
PLANER: Robin van Persie forteller at han tror klubben vil bruke store summer på nye spillere i sommer. Foto: Oli Scarff (Afp / NTB scanpix)

Van Persie avslører store United-planer

Sist oppdatert:
Hevder klubben skal handle for drøyt to milliarder kroner i sommer.

Robin van Persies fremtid i Manchester United er usikker, etter at han hadde en meget svak sesong for rødtrøyene denne sesongen.

Spissen, som for tiden er opptatt med landslagsspill med Nederland, avslører imidlertid det som er store planer for storklubben i sommer.

Storhandel?
- United brukte 200 millioner pund på nye spillere i fjor, og de kommer til å bruke nye 200 millioner pund denne sommeren så vi kan ha et lag som kan kjempe om tittelen, sier van Persie ifølge Daily Mail.

Spissen tror manager Louis van Gaal har planene klare. Sist sommer hentet klubben Angel di Maria, Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind og Ander Herrera, og det er ventet at klubben vil gjøre et par storsigneringer også i sommer.

Også Falcao ble hentet til klubben sist sommer på en låneavtale ut sesongen, som også kostet en del kroner, men colombianeren var en stor flopp og klubben valgte å ikke benytte seg av utkjøptsklausulen de hadde i avtalen.

Skal bestemme egen fremtid
Van Persie selv føler seg bedre enn noen gang, og han forteller at han er avhengig av mye spilletid neste sesong.

- Det er min ambisjon å spille så mange kamper som mulig. Jeg føler meg bedre enn noen gang. Jeg vil tenke på alt før jeg bestemmer meg rundt fremtiden og jeg må være realistisk med tanke på mulighetene mine.

Storscoreren vil nok ikke få problemer med å finne seg ny arbeidsgiver, dersom det blir tilfellet.

Juventus, som tapte helgens Champions League-finale, skal allerede være en av klubbene som jakter nederlenderen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere