RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidic har ett ønske før han forlater United

VIL VINNE: Nemanja Vidic drømmer om å avslutte United-karrieren med Champions League-triumf.
VIL VINNE: Nemanja Vidic drømmer om å avslutte United-karrieren med Champions League-triumf. Foto: Paul Ellis (Afp)
Serberen tror United kan få til noe helt spesielt.

Nemanja Vidic ser ut til å forlate Manchester United etter årets sesong, og italienske Inter ser ut til å bli neste stoppested.

Ettersom United ligger 15 poeng bak ledende Chelsea i ligaen og er slått ut av både FA-cupen og ligacupen, er nå Champions League-triumf klubbens eneste mulighet til å vinne noe denne sesongen.

Vidic forteller til Sky Sports at han har en drøm om å avslutte Manchester United-karrieren med et skikkelig smell.

- Det ville vært fantastisk og for å være ærlig, tror jeg at vi kan få til noe spesielt i Champions League - det tror jeg virkelig, sier midtstopperen.

- Vi har alltid folk som kan score, og det er sånn man spiller i Champions League - vær vanskelig å slå og ha ferdigheter til å score mål. Det er det eneste trofeet vi kan vinne nå.

Neste hinder på veien mot Lisboa er Olympiakos, som står på motsatt banehalvdel i Aten tirsdag kveld.

- Olympiakos er en vanskelig motstander på bortebane. Det er fiendtlig stemning og vanskelig å spille der. Klarer vi imidlertid å få med oss et godt resultat, kan vi reise tilbake til Old Trafford og avgjøre kampen der.

For øyeblikket ser det vanskelig ut for Manchester United å knipe en plass i neste års Champions League. Med 11 poeng opp til fjerdeplasserte Liverpool, er kanskje triumf i Europa den beste muligheten for å komme dit.

- Det er vanskelig fordi vi henger etter. Vi må bare fokusere på å gjøre vårt beste for å nå den fjerdeplassen. Det blir ingen lett oppgave, men vi har igjen Liverpool på Old Trafford. Det blir en viktig kamp for oss.

Nemanja Vidic har vunnet fem Premier League-titler, tre ligacuptitler, VM for klubblag og Champions League med Manchester United etter at han kom til klubben i 2006.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere