BURNLEY - NEWCASTLE 1-2:

Newcastle tok deres tredje strake seier i Premier League etter at de slo Burnley 2-1 på Turf Moor mandag kveld.

Gjestene fikk en drømmestart på kampen da Federico Fernandez ladet skuddfoten fra utsiden av sekstenmeteren etter bare tre minutter spill. Avslutningen gikk via Burnley-forsvarer Ben Mee og forbi en utspilt Joe Hart.

Les også: Kampen utsatt etter kollaps i spillertunnel

Newcastle fortsatte å kjøre kampen og etter 22 minutter stod det 2-0 til gjestene etter at Matt Ritchie slo ballen inn i boksen i forbindelse med et hjørnespark. Foran mål ventet Ciaran Clark som stanget ballen i mål.

Rafa Benitez' menn så ut til å ha kontroll da det nærmet seg pause, men etter 40 minutter reduserte hjemmelaget. Scoringen kom etter at Ben Mee slo en lang ball opp mot feltet. Ballen endte opp hos Sam Vokes som fra nærmere 15 meter headet ballen i en bue over Martin Dubravka i Newcastle-målet.

Hjemmelaget jaget utligningen i andreomgangen, men til tross for noen gode muligheter, så endte det 2-1 til Newcastle etter en målløs andreomgang.

Newcastle fortsetter dermed å klatre på tabellen. Laget befinner seg nå på en 13. plass i Premier League - fem poeng unna nedrykk.

For Burnleys del ser det tyngre ut. Laget imponerte i Premier League forrige sesong, men har ikke fått det til å stemme denne høsten. Burnley ligger nå på 17. plass - kun ett poeng fra nedrykksplass.