RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil ikke fortsette i Everton

VIL HJEM: Gerard Deulofeu vil tilbake til Barcelona. Foto: Pa Photos / Anna Gowthorpe
VIL HJEM: Gerard Deulofeu vil tilbake til Barcelona. Foto: Pa Photos / Anna Gowthorpe
Gerard Deulofeu vil tilbake til Barcelona.

Det spanske stortalentet Gerard Deulofeu gjør det klinkende klart at hans store drøm er å spille for Barcelona. Etter at årets låneavtale med Everton går ut etter inneværende sesong vil han sette seg på flyet tilbake til Catalonia for å kjempe om en plass i Barcas stjernegalleri.

– Jeg jobber hver eneste dag for å komme tilbake til Barcelona neste sesong. Jeg ser alle kampene deres og synes de har en god sesong, sier han i et intervju med Catalunya Radio.

– Min drøm er å få plass i den offensive rekka til Barcelona. På veien dit må jeg utvikle meg videre i Premier League, sier han.

– Jeg tok utfordringen i fjor sommer, og er fornøyd med avgjørelsen min. Nå er jeg mer moden som menneske og fotballspiller, utdyper han.

19-åringen dro noe overraskende til Everton på et sesong langt lån da hans landsmann Roberto Martinez ble manager i klubben i fjor sommer.

Den driblesterke spilleren scoret i debuten sin mot Stevenage i den 2. runden av ligacupen. Han har scoret to ganger på totalt 15 opptredener i Premier League denne sesongen.

Deulofeu har også hatt et skadeavbrekk på grunn av en strekkskade på baksiden av låret i løpet av sitt opphold i Everton. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere