RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Villa-assistenten med spesielt råd til Grealish


RÅD: Jack Grealish får råd av både Tim Sherwood og Ray Wilkins.
RÅD: Jack Grealish får råd av både Tim Sherwood og Ray Wilkins. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Mener stortalentet må «leve som en munk» for å virkelig blomstre.

Aston Villas stortalent, Jack Grealish, har den siste tiden fått kjørt seg hardt i media. Han ble avbildet, sovende på gaten i Tenerife, etter en hard natt på byen kvelden før.

(Se bildene nederst i saken.)

Bildet har ført til at også Aston Villa har straffet spilleren, og nå kommer klubbens assistent-manager, Ray Wilkins, med klar beskjed til sitt stortalent, forteller Daily Mail.

- Jack må begynne å leve som en munk, blir Villa-assistenten sitert på.

Det han legger i det, er at Grealish, for å få ut sitt potensial, må legge vekk alkoholen og festingen.

Selv gjorde Wilkins nettopp dette i sine unge år, da han la bort alkoholen og erstattet den med hardt arbeid. Dette var, ifølge Wilkins selv, en av hovedgrunnene til at han allerede som 18-åring ble utnevnt som Chelsea-kaptein.

Sherwood enig
Også manager Tim Sherwood er klar på at nok må være nok for Grealish.

- Jeg har snakket med han, og han vet at nå må det stoppe. Han må lære seg å fokusere på de rette tingene, forklarer Sherwood.

Aston Villa-sjefen forteller at han kan nevne flere eksempler på unge talenter som rotet bort muligheten sin på grunn av dårlige holdninger. Han håper i det lengste at Grealish ikke blir nok et eksempel på et slikt sløst talent.

Stortalent
Jack Grealish regnes som et av de største talentene på de britiske øyer. Midtbanespilleren har 18 Premier League-kamper for Villa på cven, og han har også imponert på utlån i Notts County.

Dermed stilles det store forventninger til den irske 19-åringen.

- Hva er det man ønsker i livet? Den eneste måten han kan bli fotballproff på, er ved å jobbe steinhardt. Med talentet Jack har, kan han være i bedre form enn 95 prosent av de andre spillerne i ligaen. Han er en viktig del av vårt lag, mener Wilkins.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere