Denne sesongen har så langt gitt flere hyggelige fotballopplevelser for Manchester Uniteds Phil Jones (24) enn det som har vært vanlig foregående år.

Midtstopperen er tilbake som en viktig United-brikke, etter å ha slitt tungt under klubbens forrige lagledelse. Etter en ankelskade i januar 2016 fikk Jones bare spilletid på Manchester Uniteds U21-mannskap resten av vårsesongen.

I et intervju med Daily Mail erkjenner Jones at han tenkte på å finne seg en annen klubb da Louis van Gaal var manager.

- Det er ikke tvil om at jeg tenkte på framtida. Jeg hadde det i bakhodet. Hvis du ikke spiller kamper, så er det noe som sier mye, bemerker Jones.

Mourinho-ros

Forsvarspilleren påpeker også at José Mourinho har betydd mye for gjenoppstandelsen hans som en viktig del av laget.

- Denne sesongen har José gitt meg veldig mye selvtillit på trening. Om du gjør en feil er det bare: «Hva så? Kom deg videre», beskriver Jones.

Han spilte ikke i det hele tatt for de røde djevelene i den siste halvdelen av forrige sesong.

Jones var riktignok plassert på benken under FA-cupfinalen mot Crystal Palace, men fikk ikke tillit på banen av Louis van Gaal.

- Gjorde det jeg kunne

- Av en eller annen grunn mente han at jeg måtte være friskere. Jeg hadde ingen innvendinger mot det, jeg bare spilte kampene. Jeg gjorde det jeg kunne for å komme tilbake på laget, og dessverre fungerte det ikke under ham, fortsetter 24-åringen.

Mens det endte på skarve 530 spilleminutter i Premier League forrige sesong for Jones, har han under Mourinho passert 1000 minutter i ligaen.

Ti ganger har den tidligere Blackburn-midtstopperen spilt hele ligakamper for Manchester United etter portugiserens inntog.

For en drøy uke siden måtte Jones forlate 0-0-kampen mot Hull tidlig i andre omgang på grunn av en ny skade i foten. Midtstopperen er likevel ventet å bli spilleklar igjen allerede til lørdagens ligaoppgjør mot Watford.

Se video: Her vil superstjernen ha Jarstein utvist

HTML EMBED


Se video: Fikk to spillere utvist - vant likevel

HTML EMBED