Walters ødela for gulljagende Arsenal

STRAFFESCORING: Stoke Citys Jonathan Walters scoret kampens eneste mål. Det kom på et straffespark i den andre omgangen.

STRAFFESCORING: Stoke Citys Jonathan Walters scoret kampens eneste mål. Det kom på et straffespark i den andre omgangen. Foto: Clint Hughes (Pa Photos)

Stoke tok en ny skalp da de sendte Arsenal hjem uten poeng.

01.03.14 20:07

STOKE - ARSENAL 1-0:

Tidligere i sesongen har Stoke sendt hjem både Manchester United og Chelsea fra Brittania Stadium uten poeng.

Lørdag ettermiddag led Arsenal samme skjebne.

Etter en tam førsteomgang preget av stillingskrig og få avslutninger, ble det Jonathan Walters straffespark i den andre omgangen som avgjorde.

Dermed fikk Chelsea en liten luke til Arsenal i toppen av tabellen.

- Det er veldig bekymringsverdig å tape en kamp som dette. Det var et massivt tilbakeslag, sa Arsenal-manager Arsene Wenger etter kampen.

It's a big worry to lose a game like that, it was a massive setback."

Tam forestilling
Etter de første 45 minuttene var det ikke mye som tilsa at gulljagende Arsenal skulle stikke av med tre poeng etter lørdagens oppgjør.

Begge lag kom til hvert sitt farlig langskudd like før sidebytte, men et målløst resultat til pause ga en god beskrivelse av forestillingen før hvilen.

Det tok ikke mange minutter fra dommer Mike Jones blåste i gang den andre omgangen til Stoke spilte seg til flere gode avslutningsmuligheter. Peter Crouch var nærmest en scoring, men spissen maktet ikke å lure ballen forbi Wojciech Szczęsny i Arsenal-målet.

Straffe
Drøye kvarteret før slutt pelte Jones på krittmerket da Jonathan Walters tuppet ballen opp i hånda på Koscielny fra kloss hold.

Walters tok straffen selv og sendte ballen iskaldt til høyre, mens målvakten gikk motsatt vei.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.