Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Warnock forbannet på Liverpool i overgangs-drama: - De mangler klasse

IRRITERT: Neil Warnock sa det han hadde på hjertet lørdag. 
IRRITERT: Neil Warnock sa det han hadde på hjertet lørdag.  Foto: John Walton (Pa Photos)
Trodde han skulle få låne Liverpool-spiller ut sesongen. Slik ble det ikke.

Cardiff-manager Neil Warnock likte svært dårlig hvordan Liverpool håndterte overgangsdramaet rundt utlånte Nathaniel Clyne.

Det ble bekreftet lørdag at 27-åringen skal spille for Bournemouth ut sesongen, noe som overrasket Warnock veldig. Han mente tydelig at Clyne var lovet til ham og var derfor mektig irritert over hele situasjonen.

- En skam

- Jeg skuffet over Nathaniel Clyne og Liverpool. Å se på TV at han har gått til Bournemouth, når han var lovet til meg er en skam og viser mangel på klasse, sa Warnock etter søndagen.

BOURNEMOUTH-DEBUT: Nathaniel Clyne debuterte i Bournemouthdrakt i FA-cupens fjerde runde søndag. Bournemouth røk ut av turneringen i Clynes debutkamp, da de tapte 3-1 mot Brighton.   

Warnock uttalte seg om dramaet til TalkSPORT etter søndagens FA-cupkamp mot Gillingham, som Cardiff for øvrig tapte 1-0. Han har tidligere trent Nathaniel Clyne, fra tiden deres i Crystal Palace i 2008, noe som gjør det hele verre for 70 år gamle Warnock.

- Jeg kjenner spilleren selv og ga ham debuten hans på toppnivå, og derfor er jeg skuffet over ham og Liverpool, særlig siden de ikke ringte meg og sa ifra, sa Warnock ifølge The Independent.

Les også: Alle Premier League-overgangene i januar

Sa nei til andre spillere

Warnock var ekstra skuffet over å ikke bli informert om den nye Clyne-endringen, da han hadde sagt nei til å hente flere spillere, trygg på at Clyne skulle spille for hans Cardiff ut sesongen.

Jürgen Klopp og Liverpool har ikke kommet med noe tilsvar, etter Warnocks krasse ord søndag.

Cardiff ligger for øyeblikket på en 17.-plass på Premier League-tabellen, to poeng over nedrykksstreken. Liverpool er i motsatt ende og leder tabellen, fire poeng foran Manchester City.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!