Watford spiller som alle andre Premier League-lag 19 hjemmekamper og 19 bortkamper hver sesong i Premier League. Det krever mye reising og ekstra kostnader for supportere som reiser på mange bortekamper. Det har Watfords styre lagt merke til og bestemt seg for å gjøre noe med.

Styret undersøkte hvilke supportere som faktisk hadde deltatt på alle Premier League-bortekampene til Watford forrige sesong, for så å sende hver og en av dem en gratis Watford-drakt, og da selvfølgelig en bortedrakt.

«The Hornets» sendte ut en melding på Twitter fredag om at alle som deltok på alle 19 kampene burde sjekke postkassen. De fikk raskt svar fra tilfredse fans.

- Herlig overraskelse fra Watford denne morgenen. En ny bortedrakt og et brev fra Troy (Deeney) som takket meg for å ha vært på alle 19 bortekampene forrige sesong. Nå føler jeg meg litt skyldig for å ha gått glipp av hjemmekampen mot Chelsea. Men togbilletten er allerede bestilt for Burnley-kampen #All19, skrev en av Watfords største fans Frances Lynn på Twitter fredag.

Les også: LIVE: Sommervinduet 2018

Av Watfords 19 bortekamper forrige sesong endte de opp med fire seire, to uavgjorte kamper og tretten tap. Dermed kapret «The Hornets» 14 poeng av 57 mulige på bortebane forrige sesong.

Lagene de gulkledde slo var Newcastle, Swansea, Southampton og Bournemouth. Watford endte på en 14.-plass i Premier League forrige sesong, med 41 poeng. De hadde god margin ned til Swansea (åtte poeng), som rykket ned og endte på en 17.-plass.

Stoke og West Bromwich rykket også ned fra Premier League forrige sesong.

De nyopprykkede lagene fra Championship som skal konkurrere i Premier League kommende sesong er Wolverhampton, Fulham og Cardiff.