RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - Alexis har ikke sett ut som seg selv

SLITEN? Arsene Wenger mener Alexis Sanchez ikke har vært helt seg selv i det siste. Kanskje på grunn av en liten skade, kanskje fordi den lange Premier League-sesongen begynner å ta på.
SLITEN? Arsene Wenger mener Alexis Sanchez ikke har vært helt seg selv i det siste. Kanskje på grunn av en liten skade, kanskje fordi den lange Premier League-sesongen begynner å ta på. Foto: Matt Dunham (Ap)
Arsene Wenger håper det kun har med en liten skade å gjøre.

Alexis Sanchez har vært strålende for Arsenal etter overgangen fra Barcelona i sommer. Nå har det imidlertid gått over en måned siden forrige scoring fra chileneren.

Arsene Wenger mener han ser tegn på at 26-åringen begynner å bli sliten etter en lang sesong.

- Er ikke den samme
Det er tvilsomt om Sanchez spiller søndagens FA-cupmøte med Middlesbrough søndag på grunn av en kneskade.

- Han har ikke hatt den samme intensiteten i spillet sitt som han har hatt fram til nå. Jeg vet ikke om det hadde noe å gjøre med sparket han fikk i kneet mot Leicester, men han var ikke seg selv, sier Wenger ifølge BBC.

Arsenals manager er klar på at selv om Sanchez kanskje står over mot Middelsbrough, er det ikke snakk om noen alvorlig skade.

- Han har et hovent kne og kan ikke bevege seg så bra, men det er bare et spark - ikke noe mer enn det. Hvis han ikke er klar søndag, er han klar neste uke, sier Wenger.

Forsvarer van Gaal
Samtidig benyttet Wenger muligheten til å ta Louis van Gaal i forsvar. United-manageren har måttet tåle kritikk for lagets spillestil den siste tiden.

- Van Gaal trenger ikke forsvare seg selv. Jeg har aldri skjønt hva problemet er. United slo litt lengre pasninger de siste minuttene - det ser jeg på som helt logisk.

Franskmannen mener han ville gjort akkurat det samme i samme situasjon.

- Hvis vi har fem minutter igjen av kampen, vi får frispark og har tre monstere på topp, sier jeg ikke "spill en kort ball". Et intelligent lag vet hvordan det skal utnytte sine sterke sider.

Kampen mellom Arsenal og Middlesbrough kan du følge direkte fra 17.00 i vårt livesystem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere