RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NY KONTRAKT: Arsenal beholder Arsène Wenger som manager de tre neste årene. Her feirer Wenger og spillerne seieren i FA-cupfinalen mot Hull 17. mai.
NY KONTRAKT: Arsenal beholder Arsène Wenger som manager de tre neste årene. Her feirer Wenger og spillerne seieren i FA-cupfinalen mot Hull 17. mai. Foto: Joe Toth (REX / All Over Press)

Wenger: - Jeg er sikker på at vi kan skrive mer historie

Sist oppdatert:
Arsenal og manageren fortsetter samarbeidet i tre nye sesonger.

- Arsène Wenger har skrevet under på tre års forlengelse på den eksisterende kontrakten. Det gjør at hans tid i klubben strekker seg til mai 2017, bekrefter Arsenal på sitt nettsted.

Om 64-åringen blir på Emirates Stsdium ut kontraktstiden passerer han 20 år i managersetet til Arsenal.

Wenger ble ansatt i jobben 30. september helt tilbake i 1996. I sin tid i Arsenal har den tidligere forsvarsspilleren fra Strasbourg blitt den lengstsittende og mest suksessrike manageren i klubbens historie.

- Sterkt samhold
Dessuten har han sørget for å kvalifisere de røde og hvite for Champions League 17 år på rad. Franskmannen har hatt ansvaret for laget i 1010 kamper.

- Jeg vil være her og fortsette å utvikle laget og klubben. Vi går inn i en veldig spennende periode. Vi har en sterk spillerstall, stabil økonomi og enorm støtte over hele verden. Vi er alle bestemt på å skaffe klubben mer suksess, sier Arsène Wenger.

- Klubben har alltid hatt tro på meg og jeg er veldig takknemlig for det. Vi har vært gjennom fantastiske perioder og også perioder der vi har vært nødt til å holde sammen. Hver gang samholdet ble satt på prøve fikk jeg den riktige responsen. Jeg synes jeg har vist litt lojalitet til klubben også. Forhåpentlig kan vi skrive mer historie sammen. Det er jeg sikker på at vi kan, fortsetter han.

Stoppet titteltørken
I vår ledet Wenger The Gunners til triumf i FA-cupen, ni år etter at klubben vant sin forrige tittel.

Totalt har Arsenal vunnet tolv titler under Wengers ledelse.

Klubben har vunnet Premier League tre ganger, FA-cupen fem ganger og Community Shield fire ganger siden han tok over etter Bruce Rioch.

Wenger, som kom til Arsenal fra trenerjobben i japanske Nagoya Grampus Eight for nesten 18 år siden, var inne i sitt siste kontraktsår med klubben før partene inngikk en ny avtale.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere