Wenger: - Vi er ikke tittelutfordrere

UTE AV KAMPEN: Arsene Wenger hevder Arsenal ikke har sjans til å vinne Premier League denne sesongen.

UTE AV KAMPEN: Arsene Wenger hevder Arsenal ikke har sjans til å vinne Premier League denne sesongen. Foto: Tony O'Brien (Reuters / NTB scanpix)

Men Arsenal-manageren mener de kan snu skuta.

03.03.15 13:57

Arsenal-manager Arsene Wenger har vært i hardt vær den siste tiden, noe som ikke er første gang for hans del.

Flere hevder det er på tide at franskmannen gir seg som klubbens manager etter sesongen, etter flere år uten Premier League-trofeer.

Med elleve serierunder igjen av Premier League, ligger londonlaget på en 3. plass i ligaen, med ni poeng opp til ligaleder Chelsea.

Ikke i nærheten
Det er alt for mye, mener Wenger.

- For øyeblikket er vi ikke i nærheten av å vinne Premier League, og vi er ikke i nærheten av å være med i kampen om tittelen, sier Wenger ifølge Talksport.

Managerlegenden mener det viktigste nå er å fokusere på å holde seg foran lagene bak seg på tabellen resten av sesongen.

- For øyeblikket er det for langt opp til Chelsea til å si at vi er med i tittelkampen, men du vet aldri hva som kan skje, sier han smått optimistisk.

Vil bli nummer to
I det Premier League går inn mot innspurten av sesongen, har Arsenal fire poeng opp til regjerende mester Manchester City. Wenger mener det er realistisk å håpe på at Manchester-laget får en formsvikt, og at hans lag overtar andreplassen.

Wenger har vært Arsenal-manager siden 1994 og han har en suksessrik karriere i klubben.

Han har vunnet Premier League tre ganger og FA cupen fem ganger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.