Wenger hinter om sin egen avgang som Arsenal-manager

GIR SEG? Arsene Wenger hinter om at han kan komme til å gi seg i 2017.

GIR SEG? Arsene Wenger hinter om at han kan komme til å gi seg i 2017. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix)

Arsene Wenger-æraen kan gå mot slutten.

16.10.15 10:04

Franskmannen er den Premier League-manageren som har sittet lengst i jobben.

I sine 19 år i jobben har han vunnet omtrent det som er av titler med klubben, men nå kan det se ut til at Wenger-epoken kan gå mot slutten.

Kontrakten til franskmannen går ut i 2017, og ifølge Aftonbladet, som siterer en uttalelse Wenger kom med under det årlige AGM-møtet, vurderer han å gi seg ved kontraktens utløp.

- Det er min absolutte ambisjon, å fullføre kontrakten til den løper ut og sørge for at Arsenal er en fremgangsrik klubb så den kan klare enda større utfordringer når jeg forlater den, sa Wenger.

Han vil imidlertid ikke forlate jobben før han er helt sikker på at londonklubben kan fortsette fremgangen basert på det grunnlaget han har lagt.

- For meg er det veldig viktig at jeg forlater klubben når det er bra skikk på den, sånn at min etterfølger har alle forutsetninger for å lykkes, forklarte Wenger.

Franskmannen sier ikke bestemt at 30. juni i 2017 blir hans aller siste arbeidsdag i Arsenal, men uttalelsene tyder i alle fall på at han seriøst har tenkt tanken.

Han vil, før han forlater jobben, sørge for at Arsenal er en klubb som for alvor utfordrer de andre storhetene i Premier League, og at londonklubben er en reell gullutfordrer.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=hU_P21f_i4a99DQMieVDqDijL3eYLfGcr_KP4RMPkVTuUprr0o358FJ-JCpNoBvkV5HwIUkrkuxXnGcUfx9SR3nOh3LyAT4n&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.