RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger slår tilbake mot kritikken

FÅR KRITIKK: Arsene Wenger får høre det av Sky Sports eksperter.
FÅR KRITIKK: Arsene Wenger får høre det av Sky Sports eksperter. (Getty Images)
Sist oppdatert:
- I fotball kan alle ha rett, sier Arsenal-treneren.

Arséne Wenger ble etter mandagens 0-0-kamp mot Livepool kritisert av Arsenal-legenden Thierry Henry, Gary Neville og Jamie Carragher for å være naiv og arrogant som ikke har brukt overgangsvinduet bedre.

- De trenger en på topp og en sentral midtbanespiller. Det har vi sagt siden starten av sesongen, sier Henry etter kampen.

LES OGSÅ: Kritiserer Wenger: Det er arrogant

Tidligere Liverpool-spiller Carragher har vært med å spille mot Arsenal da de gikk ubeseiret i 2003/04-sesongen - sist laget vant ligaen.

- Arsenal er så nære, men de har bare signert Petr Cech som er en stor forbedring i mål. Hvorfor har han ikke kjøpt en sentral midtbanespiller? Vi sier at dette blir en viktig uke, men han har hatt dette problemet i tre år. Det er ikke sånn at han plutselig våkner opp i morgen og sier «jeg vil ha denne spilleren», sier tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher.

Gary Neville på sin side er kort og konkret i kritikken av Wenger:

- Jeg synes det er arrogant. Jeg gjør virkelig det.

Torsdag kveld slo Wenger tilbake mot kritikken ifølge Daily Mail. Han mener ekspertene ikke har gjort nok bakgrunnsarbeid til å mene det de mener.

- Du vet, i fotball må du akseptere at alle kan ha rett. Den eneste tingen jeg vil ha når folk har meninger er at de kan dokumentere det og har gjort bakgrunnsarbeid. Spesielt når det er fra eksperter, sier Wenger.

Deretter går Wenger hardere til verks og slenger stikk tilbake.

- Jeg ser på sendingene noen ganger og de snakker ikke om kampen. De forteller om livet sitt og hva de tror om fotball. Til slutt aner jeg ikke hvem som har spilt på banen fordi de i studio ikke snakker om kampen, fortsetter han.

Wenger har selv jobbet som fotballekspert i hjemlandet Frankrike.

- Jeg er ikke i mot meninger. Folk skal få si at de ikke tror Arsenal er gode nok, men det som bekymrer meg er at det setter press på spillerne.

- Jeg elsker at folk som har vært fotballspillere snakker på TV, men det jeg vil ha fra dem er at de hjelper folk til å elske fotball enda mer. Det første oppdraget er å hjelpe folk, avslutter han.

Arsenal har fått en treg start på sesongen og står med fire poeng på tre kamper. Det gir en foreløpig 9. plass.

På lørdag møter Wengers gutter Newcastle borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere