West Ham signerte Juventus-spiller

HAMMER: Angelo Ogbonna (til venstre) er klar for et nytt eventyr.

HAMMER: Angelo Ogbonna (til venstre) er klar for et nytt eventyr. Foto: Tiziana Fabi (Afp)

Et tidligere stortalent (27) har blitt solgt fra Champions League-finalisten.

Angelo Ogbonna var av mange spådd til å bli en virkelig stopperkjempe i Serie A. Den tidligere Torino-spilleren kom til Juventus med store forventninger på sine skuldre.

Men i konkurranse med noen av verdens kanskje aller beste midtstoppere, falt Ogbonna gjennom. Nå er han klar for et nytt eventyr i Premier League.

Og det er West Hams eier David Gold som har hatt gleden av å annonsere overgangen på sin Twitter-konto. Klubbens offisielle kanal var på banen like etter:

27-åringen har signert en kontrakt som strekker seg over fire år, og blir manager Slaven Bilic's andre store signering - etter Pedro Obiang fra Sampdoria.

- Jeg er uhyre glad for å ha signert for denne klubben. Jeg ønsker å spille i Premier League og jeg er glad for å være i London. Hjertet mitt fortalte meg at det var det rette valget å dra til West Ham, melder Ogbonna overfor klubbens hjemmeside - i det tradisjonelle og småkleine første intervju.

- Å jobbe under mister Bilic gleder jeg meg veldig til, og jeg føler meg klar for dette nye eventyret.

Ogbonna fikk to år i Juventus og med det to Serie A-titler, en Coppa Italia-tittel og finale i Champions League. Han har ti landslagskamper for Italia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.