*Nettavisen* Sport.

Zidane avslører Sterling-interesse

FØLGES AV REAL MADRID: Raheem Sterling følges av selveste Real Madrid, avslører trener Zidane. Foto: John Walton (Pa Photos)

Real Madrid følger Liverpool-stjernen.

Real Madrid følger Liverpool-stjerne Raheem Sterling, avslører Real Madrid-trener Zinedine Zidane.

Liverpool-spilleren har vært i fokus siden han forrige uke takket nei til en ny Liverpool-kontrakt som ville gi ham 100.000 pund i uken.

Det har ført til spekulasjoner om at Sterling kan være på vei bort fra Merseyside allerede i sommer.

Følger Sterling
Nå blir det trolig ikke mindre spekulasjoner etter at trener for Real Madrids reservelag Castilla, forteller at den spanske storklubben følger med på Liverpool-spilleren.

- Vi vet hvem Sterling er og vi følger selvfølgelig med på ham, sier Zidane ifølge Daily Mail.

- Det er få spillere i verden som vil være i stand til å heve Real Madrid, så det er naturlig at vi følger med på de beste unge spillerne i verden, forklarer Zidane.

Tapte 4-1
Lørdag ble trolig drømmen om Champions League-spill neste sesong knust for Liverpool da de tapte hele 4-1 borte mot Arsenal.

I ettertid at manager Brendan Rodgers innrømmet at det vil bli vanskelig å hente toppspillere til klubben uten plass i turneringen.

- Det er ingen tvil om at det blir vanskeligere. De fleste spillere ønsker å være i Champions League, sier Rodgers.

Så gjenstår det å se om dette også gjelder Raheem Sterling. Unggutten har riktignok to år igjen av kontrakten med Merseyside-klubben, og Rodgers har vært klar på at klubben ikke vil selge unggutten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.