RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Zlatan langer ut mot engelsk avis

SINT: Zlatan Ibrahimovic er ikke fornøyd etter at avisa The Mirror siterer ham på noe han aldri skal ha sagt.
SINT: Zlatan Ibrahimovic er ikke fornøyd etter at avisa The Mirror siterer ham på noe han aldri skal ha sagt. Foto: Ina Fassbender (Reuters)
- The Mirror er en vits, sier svensken.

- England har en veldig sterk liga, med tre eller fire av de beste lagene i Europa. Men om jeg hadde spilt der, ville jeg ødelagt dem, som jeg har gjort overalt ellers.

Det sier angivelig Zlatan Ibrahimovic ifølge engelske tabloidavisa The Mirror.

Angivelig, det er stikkordet her.

Vel, det er kanskje en grunn til at det sies at man ikke skal ta alt av engelsk media for god fisk. 

- Har ikke snakket med noen
På Twitter melder nemlig Paris Saint-Germains svenske superstjerne at avisoppslaget i The Mirror er en god, gammeldags bløff.

- Jeg har ikke snakket med noen britisk journalist eller noen i The Mirror, ikke første gangen dette skjer. The Mirror er en vits, skriver 32-åringen på mikrobloggstedet.

Som 16-åring ble Ibrahimovic jaktet på av Arsene Wenger og Arsenal, og ifølge artikkelen i The Mirror kommenterer svensken dette på sedvanlig Zlatan-vis:

- Arsenal kunne skjedd, som alle vet - men jeg ville ikke på prøvespill. Hvem tror dere angrer mest, Arsene Wenger eller Zlatan? siterer avisen Zlatan på, mens svensken selv altså hevder at det hele er ren løgn.


64 prosent er enige
Og artikkelen bærer preg av mange løse kanoner fra Zlatan, som scoret fire mål for Sverige i en vennskapskamp mot nettopp England i 2012.

- Sist gang jeg møtte England, med det som er meningen å være de beste spillerne i Premier League, hva skjedde? Kanskje folk trengte å bli minnet på at det var Zlatan-show, sier svensken ifølge The Mirror.

Ifølge en poll på avisens nettsider er 64 prosent av The Mirrors lesere enige i at Zlatan hadde ødelagt Premier Leagues forsvar dersom han hadde kommet til balløya.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere