*Nettavisen* Sport.

Prica kan miste seriestarten

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

RBK-spiss Rade Prica må opereres.

09.02.12 13:21

Den svenske måljegeren har i lengre tid slitt med en vond ankel. Etter torsdagens trening ble det derfor besluttet å ta røntgenbilder – og resultatet var nedslående sett med Rosenborg-øyne.

- Bildene viser noen løse beinbiter i ankelen, og det kommer ikke til å bli bra av seg selv. Derfor har vi besluttet å operere Rade allerede på mandag, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til rbk.no.

Prica har deltatt på trening den siste tiden, men måtte gi seg tidlig torsdag på grunn av smerter. Svensken skal også ha vært plaget da laget var på treningsleir i Spania nylig.

Nå venter en lengre opptreningsperiode for spissen som gjorde 16 seriemål for RBK forrige sesong. Med det hadde han bare Tromsøs Mostafa Abdellaoue foran seg på lista (17 mål).

Nå spørs det om Rade Prica blir klar til seriestart.

- Det er forventet at han er kampklar om seks uker. Men vi kan si mer nøyaktig etter operasjonen på mandag, sier Haakon Schwabe.

Kommende søndag er det nettopp seks uker til Brann gjester Lerkendal til årets første seriekamp. Dermed tyder mye på at Rade Prica vil kjempe en kamp mot klokken for å bli spilleklar i tide. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag