RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Priser seg ut av City-jobben?

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Høye krav fra Luiz Felipe Scolari.

Portugal-trener Luiz Felipe Scolari skal være Manchester Citys førstevalg til å overta som klubbens mye manager. Lønnskravet kan imidlertid sette en stopper for overgangen.

Ifølge The Independent krever Scolari nesten 40 millioner kroner for å ta jobben. Det er om lag sju millioner kroner mer enn det City vil tilby, og det er langt i fra sikkert at City bare med et pennestrøk vil øke sitt bud.

De føler nemlig at en årslønn på 33 millioner kroner vil være attraktivt nok i seg selv.

Spørsmålet, som The Independent stiller, er om Scolari bevisst setter kravet så høyt fordi han kanskje ikke er så interessert i jobben.

Manchester City skal i alle fall ikke ha økt tilbudet sitt. De krever fortsatt også et svar innen utgangen av mai, selv om Scolari har sagt at han ikke vil ta noen avgjørelse om fremtiden før etter fotball-EM.

Ifølge kilder nær Scolari skal City dermed være forberedt på å beholde Sven-Göran Eriksson i ytterligere en sesong. Etter utviklingen de siste ukene vil i alle fall det være en bombe. Citys andrevalg er Kroatias trener, Slaven Bilic, men han har akkurat skrevet under på en ny kontrakt, og vil trolig ikke si ja til City før tidligst etter EM.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere