*Nettavisen* Sport.

Prøvespiller reddet Tromsø

Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix

Svenske Jonas Lindh sørget for uavgjort mot Molde.

27.01.09 15:35

TROMSØ – MOLDE 2-2:

Oppkjøringen til tippeligasesongen er godt i gang, og mandag møttes Tromsø og Molde til dyst på Gran Canaria. Førstnevnte benyttet sjansen til å teste den anvendlige svensken Jonas Lindh.

Og prøvespilleren skulle så absolutt bemerke seg, men det var Molde som kom best i gang. Allerede etter seks minutters spill var nemlig Rune Ertsås på pletten, og satte ballen i mål etter en corner.

1-0 sto seg til pause, men like etter sidebytte slo Tromsø tilbake. Yngvar Håkonsen spilte fint fram mot Adriano Munoz, som alene med keeper fikk hode på ballen, og lagene var like langt.

Daniel Berg Hestad har vært en viktig mann for Molde i en årrekke, og et snaut kvarter før slutt viste midtbanemannen at han fortsatt vet hvor målet står.

Blåtrøyene fikk en corner på venstresiden, og Tromsø-keeper Marcus Sahlman bommet grovt ute i feltet. På bakre stolpe sto Berg Hestad og klinket ballen i mål.

Men like etter var det altså duket for denne Jonas Lindh. 27-åringen fikk kjempetreff fra 20 meters hold, men avslutningen ble headet ut igjen. Svensken tok seg selv av returen, og banket den likeså godt opp i krysset.

Dermed endte det uavgjort 2-2 på Gran Canaria.

Tromsø benyttet seg for øvrig også av en annen prøvespiller i denne kampen. Brasilianske Alé ble byttet inn for Joel Lindpere i det 63. minutt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.