RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøver Chile å lure Spania?

SKAPER USIKKERHET: Jorge Sampaoli hevder at Arturo Vidal ikke er sikret spilletid mot Spania.
SKAPER USIKKERHET: Jorge Sampaoli hevder at Arturo Vidal ikke er sikret spilletid mot Spania. Foto: Martin Bernetti (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det vil neppe fungere, i så fall.

Chiles trener, Jorge Sampaoli, forteller at lagets stjernespiller Arturo Vidal ikke er sikker på å få spille onsdagens storkamp mot Spania.

Dersom Chile vinner den kampen, er Spania slått ut hvis Nederland vinner mot Australia, noe de fleste tar for gitt.

Alvorlig skade

Vidal er Chiles største stjerne og en nøkkelspiller. Han spilte de første 60 minuttene i 3-1-seieren mot Australia i fredagens åpningskamp.

- Jeg har alltid sagt at det vil være vanskelig for ham å spille her, for han hadde en meget alvorlig skade og han ble operert, sier Sampaoli ifølge FIFA.com.

- Han klarte å spille noen minutter mot Australia og vi får se hvordan han føler seg nå. Han har trent i et høyere tempo denne uka, og vi får se om han klarer å spille noen minutter mot Spania.

- Slitne spanjoler

Chile er klar over at onsdagens motstander blir vanskelig. Spania er regjerende verdensmester og samtidig svært revansjesugen etter 1-5-tapet mot Nederland.

- Spanias spillere er voldsomt rutinerte og modne, så de vil nok spille bedre enn mot Nederland. De kommer til å bli vanskelige å slå. Ikke glem at dette er et av verdens beste landslag, mener Sampaoli.

Sampaoli bemerker imidlertid også at Spanias stjerner «er slitne» etter alle kampene de har spilt de siste årene.

- Det er sant at de har forandret seg. Spillerne er mer eller mindre de samme, men de er litt slitne på grunn av alle konkurransene de har spilt i hjemme. De er fortsatt spillere av høy klasse, og jeg tror de kan vinne VM. Uansett er de regjerende mestere, konstaterer Chiles trener.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere