RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøvespiller herjet for Vålerenga i årets første treningskamp

Sist oppdatert:
Peter Michael scoret to for Vålerenga i møtet med Strømmen

* Nettavisen har fått videoleveransen fra Vålerenga. Vi beklager dårlig lyd.

Vålerenga vant årets første treningskamp mot OBOS-ligalaget Strømmen med 3-0.

Oslo-laget slet lenge med å få hull på byllen, men tre kjappe scoringer i løpet av fem minutter i andre omgang, sørget til slutt for en ganske komfortabel seier.

Prøvespiller, nigerianske Peter Michael, scoret to av målene, mens Bård Finne scoret ett.

* Disse startet for Vålerenga: Kristoffer Klaesson - Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Ivan Nasberg, Sam Adekugbe - Magnus Lekven, Daniel Fredheim Holm, Abdisalam Ibrahim - Simen Juklerød, Fitim Azemi, Chidera Ejuke.

Denne uken ble kanadieren Sam Adekugbe klar for Vålerenga, etter å ha signert en fireårskontrakt med Oslo-klubben.

Den 22 år gamle venstrebacken, som spilte i Brighton & Hove Albion på utlån fra kanadiske Vancouver Whitecaps i 2016-17-sesongen, får en skikkelig smak på Vålerenga-tilværelsen allerede på fredag, når han spiller fra start i Vålerengas første treningskamp for året.

- Vi skal bygge videre på det vi gjorde i fjor, så det blir ikke noe hvilehjem i morgen (fredag red.anm), sier Deila til VIF-fotball.no, og lover at to ellevere skal få sjansen mot Strømmen.

- Da har vi to lag som virkelig kan slå godt ifra seg. Vi forventer å se de prinsippene vi har jobbet med over lengre tid nå, legger treneren til.

I tillegg til Adekugbe får også Amin Nouri sjansen fra start. 28-åringen er tilbake i Vålerenga for første gang siden 2011, etter opphold i Start og Brann.

Se kampen her:

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere