*Nettavisen* Sport.

PSG forsvarte serieledelsen

Foto: Bertrand Guay / AFP

Montpellier holdt på å vinne toppkampen i fransk fotball søndag og innta tabelltoppen, men Guillaume Hoarau utlignet to minutter før slutt og ga Paris Saint-Germain 2-2 på hjemmebane.

20.02.12 07:43

John Utaka nikket gjestene i ledelse åtte minutter før slutt, og da så Carlo Ancelotti ut til å måtte tåle sitt første tap som PSG-trener. Hoaraus scoring fra kort hold betyr at hovedstadslaget fortsatt er ett poeng foran rivalen, og gullkampen er like åpen.

Montpellier tapte hjemmekampen mot PSG 0-3 i september, men gikk rett i angrep på Parc des Princes. Hjemmekeeper Salvatore Sirigu måtte vise klasse tidlig. Han besto prøvene Montpellier satte ham på, og den brasilianske midtstopperen Alex skrudde inn ledermålet for PSG på frispark i det 41. minutt.

Det var Montpelliers første baklengsmål i 2012, men laget lot seg ikke knekke. På overtid i første omgang nikket Younes Belhanda inn 1-1.

Paris Saint-Germain slet med å skape sjanser i annen omgang, og dermed virket alt tapt da Utaka utnyttet uoppmerksomt forsvarsspill av Diego Lugano til å score ledermålet.

I stedet skapte Jeremy Menez utligningsmålet for Hoarau. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.