RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PÅ VEI BORT: Angel Di Maria.
PÅ VEI BORT: Angel Di Maria. Foto: Martin Rickett (Pa Photos/ NTB scanpix)

PSG-sjefen: - Di Maria snart klar

Sist oppdatert:
Bekrefter at stjernen er på vei til Frankrike.

Sagaen rundt Angel Di Maria har preget overgangsvinduet denne sommeren. Spilleren skal være misfornøyd i Manchester United.

Nå tyder mye på at han blir PSG-spiller i løpet av kort tid. Det bekrefter hovedtrener Laurent Blanc på en pressekonferanse mandag.

- Når det gjelder Angel Di Maria, så er den overgangen snart i orden. Jeg er svært positiv til denne overgangen, sier han ifølge Sky Sports.

Di Maria kom til United så sent som i fjor sommer, men har slitt med å tilpasse seg livet i England og han skal mistrives i Manchester.

Det at argentineren og hans kone fikk sitt privat hjem ranet tidligere i år, skal være en av grunnene til at Di Maria nå søker seg andre steder.

United betalte 59,7 millioner pund da de hentet spilleren fra Real Madrid sist sommer, men det er ikke ventet at de får igjen like mye nå.

PSG betaler etter sigende 46 millioner pund for Di Maria.

Stjernen slet også tidvis på banen sist sesong og til tross for en lovende start og mange assists i løpet av sesongen, ønsket nok mange at tidenes dyreste Premier League-spiller hadde mer å by på i United-drakt.

Nå ser altså oppholdet til å gå mot slutten.

I Paris vil Di Maria bli del av et stjernespekket mannskap og bli lagkompis med folk som Zlatan Ibrahimovic og spissen Edison Cavani.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere