RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSG skuffet mot Zlatans gamle klubb

Sist oppdatert:
Rotet bort seieren mot Ajax.

AJAX - PSG 1-1:

Zlatan Ibrahimovic møtte sin gamle klubb da Paris Saint-Germain spilte 1-1 borte mot Ajax i mesterligaens gruppespill onsdag kveld.

Den svenske superspissen var involvert i PSGs 1-0-scoring. Etter 12 minutter tok han med seg ballen til rett utenfor sekstenmeteren og sendte i vei et skudd. Den nederlandske landslagsmålvakten Jasper Cillessen reddet skuddet, men Edinson Cavani satte returen i mål.

32 år gamle Zlatan begynte sin karriere utenlands i Ajax. Han spilte der fra 2001 til 2004 før han vokste ut av ligaen og ble kjøpt av italienske Juventus. Onsdagens kamp ble tredje gang han møtte Ajax etter exiten fra Nederlandsk fotball.

– Alt i alt en god kamp. Ajax var et godt lag, og de presset oss i 2. omgang. Jeg tror det må være første gang at motstanderen har ballen mer enn oss innad i laget, sa PSG-trener Laurent Blanc.

Aggressive

30 sekunder etter pause holdt nederlenderne på å rote det til for seg selv. Forsvaret tok seg altfor god tid, og brasilianske Lucas Moura snappet ballen. Han satte fart mot mål, men skjøt til side for mål.

Det nederlandske hovedstadslaget våknet derimot etterpå og begynte å sette press på Paris-laget. De var aggressive i presset og holdt bra på ballen, men klarte likevel ikke å komme til de store sjansene.

Danske utlignet

Presset ga likevel resultat til slutt. 15 minutter før pause lykkes nederlenderne. Danske Lasse Schöne sendte hjemmepublikummet til himmels da han utlignet for vertene på et frispark fra 20 meter.

Den danske midtbanespilleren var igjen farlig nær på et frispark bare minutter senere. Denne gang reddet PSG-keeper Salvatore Sirigu med fingertuppene, og det var nok til at ballen gikk i stolpen og ut.

Sluttminuttene av kampen var svært åpen, og begge lagene kunne ha scoret på tampen. Men presisjonen var for dårlig og det endte med poengdeling (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere