*Nettavisen* Sport.

PSG-stjerne: - Jeg og Zlatan bestemmer

SJEFSDUO?: Edinson Cavani (t.h) og Zlatan Ibrahimovic. FOTO: NTB scanpix Foto: Charles Platiau (Reuters)

Edinson Cavani hevder at det ikke bare er Zlatan Ibrahimovic som styrer hva som skjer i den franske hovedstadsklubben.

Franske medier melder at Thiago Silva har overatt rollen til Zlatan Ibrahimovic og er den nye sjefen i garderoben skriver Aftonbladet.

Det er likevel flere som hevder å ha en sjefsrolle i Paris Saint-Germain. Cavani og Zlatan har flere ganger blitt konfrontert med at ikke ser ut som lagkamerater på banen, men skal vi tro Cavani selv, så stemmer ikke dette.

- Jeg og Ibra jobber godt sammen og bestemmer hva de andre på laget skal gjøre, sier Cavani.

Spissen var ryktet bort i hele sommer, men etter seks mål på åtte kamper er de ryktene lagt på is. Cavani deler også litt av æren for hans seks mål med supersvensken.

- Jeg forstår ryktene og kritikken mot meg. Sånn er det alltid i fotball, men Paris SG har vist at de ville beholde meg og det er viktig. I tre år nå har mye blitt sagt, men jeg føler meg bra, sier Cavani videre.

Om Zlatan går med på at Silva visstnok skal styre garderoben og at han også må dele sjefsrollen med Cavani vites ikke, men at svensken har styrt «sjappa» i de klubbene han har vært i (kanskje med unntak av Barcelona) er det liten tvil om.

Den storkjefta svensken har blant annet uttalt da han var i Inter og et team som lagde en dokumentar av ham lurte på når treningen startet.

- Treningen starter når Zlatan befaler det, svarte han.

Ibrahimovic beviste også i intervjusonen etter en Paris SG-kamp at han får spillerne til å gjøres som han befaler da han fikk flere spillere til å spasere rett forbi journalistene uten å snakke på hans kommando.

- Hvorfor får ingen snakke, spør en journalist.

- Fordi jeg er sjefen, svarer Zlatan.


Cavani, Silva, Zlatan og resten av Paris SG møter Shaktar Donetsk i Champions League onsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag