Publikumshelt tilbake til Stabæk

TILBAKE: Anthony Annan, til venstre i bildet, har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen i Stabæk.

TILBAKE: Anthony Annan, til venstre i bildet, har skrevet under på en kontrakt som varer ut sesongen i Stabæk. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Antony Annan vender tilbake til Nadderud.

10.09.15 20:59

Etter at Anthony Annan var med på Stabæks gullag i 2008 har han vært innom Schalke 04, Rosenborg og 1860 München.

Nå er Annan hentet tilbake til Nadderud for å erstatte Adama Diomande, som ble solgt til Hull mot slutten av overgangsvinduet, bekrefter klubben på sine hjemmesider.

- Det er en tidligere helt som nå vender tilbake, og vi er veldig glade for at dette gikk i orden. Anthony er lettrent, og vi håper han komme inn å bidra fra dag én, sier sportssjef Inge Andre Olsen.

Annan har skrevet under på en avtale som gjelder ut inneværende sesong, men han blir ikke spilleklar til toppkampen mot Rosenborg førstkommende søndag.

- Etter planen kommer han hit på søndag, så han blir ikke klar til kampen mot Rosenborg. vi må også få orden på oppholdstillatelse, og håper på god hjelp på politihuset mandag, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen til Budstikka.

Forrige gang Annan var i klubben ble han bare værende i noen måneder, før han forsvant videre til Rosenborg. Han ble tre sesonger i «bartebyen», før han tok turen videre til spill i Tyskland og Schalke 04.

Etter at hans kontrakt med 1860 München utløp i sommer, har Annan stått uten klubb.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=uL97AGkaLIusU9rXc8cu2Vey0J4xn4cDapltnvG46XqDQmZB3SwQfICjzQ7VcRgTZQkhRaelkLt7MzuVGfgxW74H5SVmdTB-&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.