RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Puh! Han er ute mot Norge

Det er aldri hyggelig at spillere blir skadet. Men at vi slipper å møte Andrea Pirlo i den første matchen mot Italia, er til å leve med.
Det er aldri hyggelig at spillere blir skadet. Men at vi slipper å møte Andrea Pirlo i den første matchen mot Italia, er til å leve med. Foto: Valerio Pennicino / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Andrea Pirlo er ute med skade i en måned. Han mister dermed Italias første kvalifiseringskamper og Serie A-starten

Juventus og Italias-playmaker Pirlo pådro seg en skade i klubbens treningskamp mot Milan i helga. Torsdag ble det klart at 35-åringen må belage seg å vente en stund før han kan være tilbake på fotballbanen.

– 30 dager er nok nødvendig før han er tilbake for fullt, sier Juventus i en pressemelding.

Italias landslagssjef Antonio Conte sa tidligere i august at midtbanespilleren var i planene til landets EM-kvalifiseringskamper. Nå må den nye italienske sjefen klarer seg uten ballmagikeren på midtbanen.

Det kan være gode nyheter for Norge, som møter Italia i den første kampen i kvalifiseringen 9. september på Ullevaal. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere