*Nettavisen* Sport.

Punger ut for Liverpool-gull allerede

GULL? Liverpool nærmer seg sitt første Premier League-gull. Nordicbet-betaler ut allerede. Foto: Stefan Wermuth (Reuters)

- Det blir dyrt for oss hvis det ryker.

22.04.14 20:09

Liverpool er på god vei mot klubbens første seriegull siden 1990. Sikkert er det imidlertid ikke. Med tap mot Chelsea, er City á poeng med seirer i sine gjenstående kamper.

Likevel går Nordicbet hardt ut og betaler ut gevinst til de som har spilt på Liverpool som vinnere av årets Premier League-sesong.

- Liverpool avgjorde i påsken eller kanskje man skal si Sunderland "avgjorde" med poeng mot Liverpools gullkonkurrenter. City og Chelsea henter ikke inn dette, sier Nordicbets markedssjef, Daniel Vassbund .

Vassbund tviler sterkt på at Chelsea og Manchester City tar seg gjennom sesongavslutningen uten poengtap.

- Liverpool roter ikke bort tre poeng og selv om de skulle gjøre det blir det gull. Vi er sikre på at både City og Chelsea får nye poengtap i de siste rundene.

Mange NordicBetkunder får dermed en fin overraskelse neste gang de logger inn på sine kontoer.

- Noen spilte på gulloddsen da den var som høyest (30 i odds). De jubler nok høyt nå, og enkelte bruker kanskje gevinsten på å dra til Anfield og gullfest 11. mai.

Hvis Liverpool likevel skulle sprekke, så er det NordicBet som får ta smellen.

- Da blir det dyrt for oss, men Liverpool-fansen hadde likevel fortjent gevinstene som trøst da. Det vil være brutalt om deres lange gullventing ikke er over nå, avslutter Daniel Vassbund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag