RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pusterom for Leeds

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
I dag får trolig hardt pressede Leeds to ukers utsettelse av kreditorene på kravet om å komme opp med en løsning på de enorme økonomiske problemene i klubben.

Yorkshire-klubben har frist på seg til i dag med å finne en kjøper som kan spytte inn kapital i den gjeldstyngede klubben.

Ifølge Skysports.com kommer Leeds i løpet av mandagen til å kunngjøre at de er gitt ytterligere to uker i sin jakt på en frelser med feit lommebok.

Dersom Leeds ikke klarer å imøtekomme kreditorenes krav innen fristen, fryktes det at klubben settes under administrasjon og dermed går en meget usikker fremtid i møte.

Blir ønsket om to ukers utsettelse innvilget, får Leeds-direktør Trevor Birch et lite pusterom. Birch var lite fornøyd med oppslagene i søndagens aviser om at klubben ønsker å inngå en avtale om å dele bane med nabo Barnsley for å spare penger.

- Å dele bane med en annen klubb er ikke en mulighet vi vurderer i det hele tatt på det nåværende stadium, heter det i en uttalelse på klubbens offisielle nettside.

- Muligheten for videreutvikling av Elland Road er noe vi vil begynne å se på om tre til fem år. Det er ikke en gang på listen nå. Avisoppslagene er bare ødeleggende for klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere