*Nettavisen* Sport.

Pusterom for Rodgers: Nå slår Liverpool-sjefen tilbake

SCORET TO: Liverpool-spiss Daniel Sturridge. Foto: Andrew Powell (Getty Images)

Brendan Rodgers svarte kritikerne etter seier.

26.09.15 19:15

LIVERPOOL - ASTON VILLA 3-2:

Før møtet mellom Liverpool og Aston Villa var presset enormt på de rødes manager, Brendan Rodgers. En rekke svært svake resultater har ført til stor misnøye med nordiren og et tap lørdag kunne vært katastrofe.

Både mot Norwich sist helg og mot Carlisle i ligacupen i midtuken trøblet Liverpool fælt og slet med å det til å løsne foran mål.

Lørdag kunne imidlertid Rodgers trekke et lite lettelsens sukk. Takket være en strålende opplagt James Milner og en målkåt Daniel Sturridge ble det endelig tre nye poeng på Liverpool i Premier League.

Rodgers slår tilbake
Sturridge markerte sitt definitive comeback med å score to mål mot Birmingham-klubben. Milner scoret ett, mens sommerkjøpet Rudy Gestede, som kom fra Blackburn, nettet to ganger for gjestene.

Liverpool har nå 11 poeng. Aston Villa står med fire.

- Det eneste vi er skuffet over i dag, er de to målene vi slapp inn, det var slurvete. Heldigvis var det to Daniel-ene på topp fantastisk i dag. Sturridge viste hva vi har savnet det siste året. Han utgjør en forskjell og er en utrolig avslutter, sier Brendan Rodgers etter kampen ifølge BBC.

- Det er hysteriske tilstander rundt klubben, men kritikk kommer, uansett, og uansett om det er fortjent eler ikke, så er det ikke gøy. Det som har overrasket meg, er at det kommer nå som vi faktisk har tapt færre kamper enn Både Manchester City, Chelsea og Arsenal, i alle turneringer. Vi har kun tapt to kamper i høst. Vi får mye kritikk, men det gjør oss sterkere. Vi har noen klassespillere som er på vei tilbake fra skade og alle gir alt nå. Jeg er stolt av spillerne, oppsummerer Rodgers videre.

Ledet 2-0
Kun ett minutt var spilt da Milner åpnet showet. Philippe Coutinho fant sin kaptein og Milner satte ballen nede i hjørnet fra rundt 16 meter.

Danny Ings hadde fått en ny sjanse på topp hos Liverpool og etter ti minutter var han nær ved å sette inn 2-0 med et skudd like over.

Aston Villa hadde ikke all verden å by på før pause, men kraftpluggen Rudy Gestede skapte neon problemer for vertens midtstoppere.

Det ble likevel ikke flere mål i første omgang.

Etter pause var det duket for Daniel Sturridge. Spissen var ute store deler av forrige sesong med skade og var svært sårt svanet på Anfield.

Etter 59 minutter fikk han sitt første ligamål for sesongen.

James Milner flikket lekkert igjennom til Sturridge og spissen avsluttet på ypperlig vis. Brad Guzan kunne lite gjøre og det sto 2-0.

Målfest
I det 66. minutt slo Aston Villa tilbake. Alan Hutton slo på tvers inn i feltet og nevnte Gestede kom på ballen og kunne enkelt redusere.

Nytt håp for Aston Villa, men det skulle bli kortvarig. Minuttet etterpå kombinerte Coutinho og Sturridge på herlig vis. Ballen havnet i føttene hos sistnevnte og spissen plasserte inn sitt andre mål for dagen.

Villa og Gestede ga seg imidlertid ikke uten kamp og i det 72. minutt knuste belgieren Mamadou Sakho i luften og reduserte igjen for gjestene.

Liverpool hadde flere gode muligheter til å punktere kampen i sluttminuttene, men det ble ikke flere mål på Anfield denne kvelden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.