*Nettavisen* Sport.

QPR forsterker og forsterker

Foto: Pa Photos/Scanpix

Den nyopprykkede klubben gjør det de må på overgangsmarkedet.

01.09.11 00:16

Nå har klubben fra Vest-London sikret seg to solide spillere. Den ene spilleren heter Anton Ferdinand og tilfører QPR defensive krefter fra sin midtstopperposisjon. Han er for øvrig lillebror av mer meritterte Rio.

Den andre spilleren er litt mer kjent. Navnet er Shaun Wright-Philips og kommer fra Manchester City og bekler en kantposisjon. Han har tidligere spilt i Chelsea.

Sistnevnte har havnet langt bak i køen i en plass på laget og har ikke fått spilt et eneste sekund denne sesongen.

Heller ikke i fjorårssesongen fikk Wright-Philips mange muligheter på banen. Det endte med stusselige syv opptredener for spilleren som ofte var å se på landslaget ikke mange sesonger siden.

Kantspilleren er glad for å få gjennomført overgangen.

-Jeg ser fram til å bidra på banen for QPR. Jeg har en spennende tid i vente, sier Wright-Philips til Skysports

Lillebror Ferdinand har på sin side fått spille en del i sesongoppkjøringen, men det kan han takke skadesituasjonen i forsvaret til Sunderland for.

Både Titus Bramble og John O’Shea er ute med skader. Nå nærmer begge de to seg kampform, og da ser det skummelt ut med tanke på spilletid for Ferdinand.

QPR har vært linket til mange spillere denne sommeren, spesielt etter eierskifte i starten av August.

Klubben har store ambisjoner om å etablere seg i Premier League og da må man som kjent forsterke laget med spillere som naturligvis behersker nivået og vel så det.

De har derfor gjennomført flere respektable overganger den siste tiden. Inn har Kieron Dyer, Joey Barton, Jay Bothroyd, DJ Campbell og Armand Traore kommet.

I tillegg til en stor opprydning og forsterkning av stallen har også QPR klart å beholde sin største stjernespiller, Adel Taarabt.

Marokkaneren var sentral da QPR rykket opp i fjor. Det har oppstått spekulasjoner rundt Taarabt denne sommeren, men det har roet seg ned i det siste.

Queens Park Rangers står med 3 poeng på de første 3 kampene denne sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.