RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

QPR med tidenes verste serieåpning

Foto: Afp
Mark Hughes må fortsatt se langt etter sesongens første seier.

QPR - WEST HAM 1-2 :

Queens Park Rangers har fått en forferdelig start på sesongen. Mandag skulle de gjøre nok et forsøk på å sikre seg sin første seier i årets Premier League, da West Ham kom på besøk.

Tidlig scoring
Men det er gjerne slik at motgang avler motgang, og det kom til syne allerede etter tre minutter i mandagens kamp.

Kevin Nolan forsøkte et skudd, men avslutningen ble i stedet en vakker pasning til Matt Jarvis som enkelt kunne heade ballen i mål fra kort hold.

Dermed sto det 1-0 til West Ham allerede etter tre minutters spill.

Midtveis i første omgang fikk publikum servert noen ekle scener på Loftus Road, da Winston Reid ble liggende etter en duell i feltet.

West Ham-spilleren hadde fått seg en smell i hodet og ble byttet ut til fordel for James Tomkins.

Reid lå lenge nede for telling, men gikk av banen selv, og forhåpentligvis er det ikke alvorlig for forsvarsspilleren.

Økte ledelsen
Bortelaget lot seg ikke prege av den utrivelige hendelsen og fortsatte presset mot QPR-målet. Ti minutter før pause havnet ballen igjen i nettmaskene.

Innbytter James Tomkins slo et innlegg mot bakerste stolpe, der Ricardo Vaz Te sto mutters alene. West Ham-angriperen styrte avslutningen på mål, der QPR-keeper Júlio César reagerte som en bingovert på overtid, og West Ham økte til 2-0.

Det var også stillingen da lagene gikk til pause.

Hjemmelaget nektet imidlertid å legge seg ned for å tape, og 12 minutter ut i andre omgang kom reduseringen.

Innbytter Adel Taarabt hadde bare vært på banen i ett minutt da han bestemte seg for å lade kanonen. Det gjorde han lurt i, for ballen snek seg forbi Jussi Jääskelainen og i mål. Dermed sto det 1-2.

Nervøse sluttminutter
Hjemmelaget fikk dermed blod på tann, men muligens ble det overtenning. Et kvarter før slutt fikk nemlig Samba Diakité sitt andre gule kort og ble utvist.

Dommer Mark Clattenburg ga seg faktisk ikke før han hadde delt ut ti gule og ett rødt kort mandag kveld, i det som var en tøff kamp i London.

Til tross for spill mot ett mål de siste minuttene, klarte aldri QPR å skaffe utligningen mandag kveld. Dermed vant til slutt West Ham 2-1 på Loftus Road.

QPR, som hentet så lite som 12 spillere i sommer, skulle nok ønske at de hadde hatt ett poeng per nye spiller. I stedet ligger de sist på tabellen med to poeng. Trøsten får være at det kun er ett poeng opp til trygg plass, men det er nok en mager trøst for QPR-fansen akkurat nå.

Aldri før har QPR startet dårligere enn de har gjort denne sesongen.

West ham har på sin side fått en god start på sesongen. Etter mandagens seier ligger Sam Allardyce' menn nå på syvendeplass med 11 poeng.

De mest leste sakene på Nettavisen akkurat nå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere